Wyjątkowym, a zarazem zdrowym produktem uzyskiwanym z miąższu kokosowa, który jest produktem ubocznym otrzymywanym podczas procesu produkcji mleka oraz oleju kokosowego jest mąka kokosowa. Cechą charakterystyczną wspomnianego produktu jest jego lekki aromat i posmak kokosa, jednak nie jest ona przy tym słodka. Ten rodzaj mąki jest produktem, który warto stosować ze względu na jego liczne zdrowotne właściwości. Mąka kokosowa jest dostępna do kupienia zarówno w postaci drobniutko, jak i grubo zmielonego proszku, nie zawiera glutenu, stanowi doskonałe źródło błonnika, a zawarte w niej kwasy tłuszczowe przyspieszają m.in. metabolizm.
Kątomierz cyfrowy
Pomiar kątów powinien być bardzo precyzyjny. Jest to szczególnie ważne podczas wykonywania prac stolarskich, budowlanych czy ciesielskich. Znakomitym rozwiązaniem jest kątomierz cyfrowy. Takie narzędzie jest dost...